Η Microsoft Hellas και το ReGeneration στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας DigiYouth, λανσάρουν και φέτος το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft, το οποίο διοργανώνεται για 2η χρονιά και είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών αλλά και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Big Data, Data Science, Artificial Intelligence και Machine Learning στο Microsoft Azure.

H ακαδημία έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τη Microsoft, με training partner την Code.Hub. Η Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers, ενώ παράλληλα έχει πιστοποίηση των προγραμμάτων της από το Athens Tech College.

Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 180 ωρών, περιλαμβάνει προκαταρκτική εκπαίδευση δύο εβδομάδων με χρήση διαδικτυακού υλικού από τη Microsoft (self-paced, 60 ώρες), 60 διδακτικές ώρες με την καθοδήγηση έμπειρων εισηγητών της Code.Hub εντός ψηφιακής τάξης, και τέλος, post-training εξειδίκευση δύο εβδομάδων (self-paced, 60 ώρες), με χρήση advanced διαδικτυακού υλικού από τη Microsoft.