Υπογράφηκε η νέα συνεργασία της Optimal Business Action με την πολυεθνική Gi Group SpA για την παρουσία των δύο εταιρειών στην Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μενέλαος Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της Optimal Business Action ΑΕΠΑ, ανέφερε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την GI Group δίνει μια νέα πνοή στην εταιρεία μας, καθώς αυτή εξελίσσεται από μια εταιρεία με παρουσία στην Ελληνική, Ρουμανική και Αραβική αγορά, σε μια εταιρεία μέλος ενός οργανισμού παγκόσμιας εμβέλειας. Η συνεργασία αυτή εμπλουτίζει σημαντικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες το χαρτοφυλάκιο μας και ενισχύει την ανταγωνιστικότητά μας, διαφοροποιώντας μας στην Ελλάδα και στις αγορές της Μ. Ανατολής. Παράλληλα μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία και τα μεθοδολογικά εργαλεία από τις εφαρμογές σε έργα στις υπόλοιπες 30 χώρες».

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιτύχαμε αύτη τη συμφωνία συνεργασίας» υπογράμμισε ο Stefano Colli-Lanzi, CEO της Gi Group, λέγοντας: «Η συνεργασία μας με την Optimal Business Action επιτρέπει στην Gi Group να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε δυο χώρες  με πολύ μεγάλες προοπτικές, όπως η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτή η συμφωνία, θα έχει αμοιβαία οφέλη και είναι μια win-win συνεργασία για όλους τους εμπλεκόμενους».