Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά σε στρατηγικές συνεργασίες μαζί με σημαντικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα για να προσφέρουν στους νέους ακόμα περισσότερα εφόδια ώστε να πετύχουν τη θετική αλλαγή που ονειρεύονται στην επαγγελματική τους πορεία.

Με αφετηρία το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο για το 2018 που πραγματοποιείται στον Βόλο, η METRO AEBΕ αναλαμβάνει στρατηγικός συνεργάτης απασχόλησης και η Microsoft στρατηγικός συνεργάτης ψηφιακών δεξιοτήτων. Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Youth Empowered, η METRO AEBE θα προσφέρει ευκαιρίες στους νέους του προγράμματος να ενταχθούν σε θέσεις εργασίας στο πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει, καθώς και καθοδήγηση μέσα από έμπειρα στελέχη της αγοράς που θα λειτουργήσουν ως μέντορες. Από την πλευρά της, η Microsoft θα βοηθήσει τους νέους να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους με την τεχνολογία και να διεκδικήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν την αξία και τη χρήση εργαλείων επαγγελματικής προβολής, όπως το LinkedIn, αλλά και θα εκπαιδευτούν σε προγράμματα παραγωγικότητας (Office). Παράλληλα, το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο του προγράμματος Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον για το 2018 πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στον Βόλο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Από 20 έως 23 Μαρτίου 2018, 100 νέοι και νέες, 18-30 ετών από τον Βόλο και την υπόλοιπη Θεσσαλία, παρακολούθησαν το πρόγραμμα και μέσα σε τέσσερις ημέρες είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις και δεξιότητες, απαραίτητες για τη σημερινή αγορά εργασίας.