Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), που προέκυψε από τις εκλογές του Συνδέσμου στις 6 Μαρτίου.

Η σύνθεσή του είναι:
Πρόεδρος: Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ICAP
Αντιπρόεδρος: Απόστολος Πεταλάς, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου FOURLIS
Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Σκεπαρνιάς, Γενικός Διευθυντής της Γ.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ
Ταμίας: Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της XEROX Hellas
Μέλη: Άρης Αραβανής: Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς, Τάσος Ευαγγέλου: Διευθύνων Σύμβουλος της DIAGEO Hellas και της DIAGEO Guinness/Continental Europe, Θεόδωρος Λιακόπουλος: Διευθύνων Σύμβουλος της JOHNSON & JOHNSON Hellas Medical.

H EAΣΕ είναι ο Σύνδεσμος των Επαγγελματιών Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων. Έχει 500 Μέλη, Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές, που διοικούν τις περισσότερες από τις σημαντικές εταιρείες στην Ελλάδα. Στοχεύει στην επαγγελματική βελτίωση και ανάπτυξη των Μελών της, βοηθώντας τους να πετύχουν στο όλο και δυσκολότερο έργο τους. Παράλληλα προβάλλει συστηματικά τις θέσεις της για τη βελτίωση της Διοίκησης των ελληνικών επιχειρήσεων και για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο Ν. Κωνσταντέλλος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η εκλογή μου ως Προέδρου ενός εξαιρετικού Διοικητικού Συμβουλίου που μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει πολλά στα Μέλη της ΕΑΣΕ, στην Οικονομία και στην Κοινωνία μας. Η χώρας μας βιώνει μια παρατεταμένη και βαθιά κρίση που συμπαρασύρει τα πάντα.

Η ΕΑΣΕ είναι σε θέση και οφείλει να διαδραματίσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη που είναι η τεράστια εμπειρία που σωρευτικά διαθέτουν τα Μέλη μας, ανώτατα στελέχη που είναι στο τιμόνι επιτυχημένων εταιρειών.

Με πολλαπλές λοιπόν δράσεις και στοχευμένες παρεμβάσεις, επιθυμούμε να συμβάλουμε ώστε να γίνουν στις Επιχειρήσεις, στη Δημόσια Διοίκηση και στην Κοινωνία μας οι απαραίτητες ριζικές αλλαγές στη Νοοτροπία και στις Δομές Λειτουργίας, που θα βγάλουν τη χώρα μας από τη δίνη της καταστροφής και θα την τοποθετήσουν στην αναπτυξιακή τροχιά που της αξίζει».