Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece παρουσιάζει το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Tourism Management.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη δημιουργίας και ανάπτυξης επαγγελματιών που θα στελεχώσουν το χώρο του τουρισμού, δημιούργησε ένα πρόγραμμα που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες εξέλιξης στον συγκεκριμένο τομέα. To πρόγραμμα με μότο «Upgrade to Business Class», συνδυάζει τις απαιτούμενες θεωρητικές, λειτουργικές και επιχειρησιακές γνώσεις και δεξιότητες, με την ανάπτυξη  προηγμένων διοικητικών ικανοτήτων, προκειμένου να εκπαιδεύσει τη νέα γενιά στελεχών του τουρισμού.

Τα ακαδημαϊκά μαθήματα σε συνδυασμό με εξειδικευμένα workshops από κορυφαίους ειδικούς του κλάδου είναι διαμορφωμένα, έτσι ώστε να καλύψουν τις υπαρκτές τεχνολογικές και διαχειριστικές προκλήσεις σε σχέση με τα ταξίδια, την κρουαζιέρα, τις εκδηλώσεις, τα συνέδρια, τη διαχείριση της ψυχαγωγίας, του ταξιδιωτικού προορισμού και των ακινήτων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2014, ενώ αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: www.alba.edu.gr/academic/tourism.