Σημαντικά ανανεωμένος είναι ο διεθνής διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge, καθώς οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν το νέο πρόγραμμα υποστήριξης «ΜΕΝΤΩΡ», το οποίο προσφέρει τα μέγιστα οφέλη προβολής, μεγάλο αριθμό ομάδων (15), καθώς και τη δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στις εκδηλώσεις του GMC '08.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες Μέντορες υποστηρίζουν 15 ομάδες φοιτητών ή στελεχών τους που θα λάβουν μέρος στο Διεθνή Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Στρατηγικής και προβάλλονται στο εκτεταμένο πλάνο επικοινωνίας του Global Management Challenge. Στελέχη από τους «Μέντορες» θα έχουν την ευκαιρία να απευθυνθούν στους φοιτητές στις εκδηλώσεις του Global Management Challenge, συμμετέχοντας στο πάνελ ομιλητών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους συμμετέχοντες του GMC ‘08 παρουσιάζει η εκδήλωση Έναρξης που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, στο Γκάζι, στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας». Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ συμμετέχουν παράλληλα 60 χώρες. Για την εκδήλωση έναρξης προγραμματίζεται πάνελ ομιλητών στο Αμφιθέατρο Μητρόπουλος και cocktail γνωριμίας σε κτίριο του Τεχνόπολις.

Φέτος, για πρώτη φορά γίνονται δεκτές ομάδες ελλήνων φοιτητών από πανεπιστήμια του εξωτερικού (Ευρώπης και Αμερικής), για φοιτητές που επιθυμούν να γνωρίσουν την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και να αναπτύξουν άμεση σχέση με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα. Παράλληλα, η Κύπρος εντάσσεται για πρώτη φορά στο Διαγωνισμό Ελλάδας, με συμμετοχή ομάδων φοιτητών από τα Κυπριακά Πανεπιστήμια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δυνατότητα συμμετοχής στο site www.globalmanager.gr, (Διοργανώτρια εταιρία: SDG Hellas, 210 80 71205).