Από τις 18 μέχρι τις 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Nestlé Green Skills Week 2022. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Nestlé, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος Nestlé Cares for YOUth και περιλαμβάνει 6 virtual workshops από στελέχη της εταιρείας, σχετικά με τις δεξιότητες, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του «πράσινου» μέλλοντος.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα workshop «Sustainability: the case for good» από τον Πασχάλη Καστανά, Sustainability Packaging Manager, και «Essential Skills for Job Seekers in the “Green” era» από τις Δήμητρα Χρυσικού και Βικτώρια Καρκούλη, Talent Acquisition Specialists, ενώ την Πέμπτη 19 Μαΐου θα λάβουν χώρα τα workshop «Data & Analytics in a sustainable age» από τον Βελισάριο Κοπανό, Business Analytics Manager και «Skills for the Green transition» από τον Γιώργο Γεωργαλά, Talent Acquisition & Development Manager.

Τέλος, την Παρασκευή 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα workshop «Digital Communication» από τον Πάνο Μήλια, Digital Acceleration Manager και «eCommerce Trends» από την Ευτυχία Μπάκα, eCommerce Manager. Εκτός από τα webinars, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία, τις διαφορετικές ευκαιρίες καριέρας που υπάρχουν και την εργασιακή καθημερινότητα της Nestlé.