Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένας ακόμα κύκλος της Onboarding Academy της Netcompany-Intrasoft, στο πλαίσιο του οποίου 33 νεοπροσληφθέντες εργαζόμενοι καθοδηγηθήκαν από μία ομάδα 21 έμπειρων στελεχών αναφορικά με τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται, αλλά και για την κουλτούρα της εταιρείας.

Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Κασάπογλου, Academic Supervisor της Netcompany-Intrasoft, σκοπός της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι αφενός η διάδοση της εταιρικής κουλτούρας και αφετέρου η εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Παράλληλα, στόχος είναι να αναδειχθεί η Agile μεθοδολογία και να υπογραμμιστούν τα οφέλη τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες, ενώ παρουσιάζονται και οι ευκαιρίες καριέρας που υπάρχουν μέσω της εσωτερικής κινητικότητας και της προσωπικής ανάπτυξης.

«Η συνολική εμπειρία onboarding βοηθά τους συναδέλφους να προσαρμοστούν γρήγορα, να νιώσουν αυτοπεποίθηση, να εμπλακούν στα projects τους και να αναφέρονται στην Netcompany-Intrasoft ως εργοδότης επιλογής. Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Μ. Κασάπογλου.