Την Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας εμπιστεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά η New SIA Greece για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών των εργαζομένων της. Ειδικότερα, οι σύμβουλοι της Orientum πραγματοποίησαν ένα 3ωρο αναλυτικό σεμινάριο για να ενημερώσουν μαθητές και γονείς για όλα τα πανεπιστημιακά τμήματα, τα επαγγέλματα του 2030, τις εναλλακτικές καριέρας, τη σύγχρονη αγορά εργασίας και όλες τις αλλαγές και εξελίξεις στην παιδεία.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν ατομικές συμβουλευτικές συνεδρίες με 30 μαθητές Λυκείου με στόχο τη συνολική διερεύνηση των επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων, την έγκυρη ενημέρωση για όλες τις σχολές και τμήματα καθώς και τις επαγγελματικές διεξόδους που προσφέρονται από αυτά. «Η επιλογή του επαγγέλματος δεν πρέπει να είναι ένα τυχαίο γεγονός.

Ως Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στην New SIA Greece προσεγγίζουμε τον επαγγελματικό προσανατολισμό ως μια υπηρεσία που σκοπό έχει να υποστηρίξει τις οικογένειες των συναδέλφων μας μέσα από μία σειρά ομαδικών και εξατομικευμένων συνεδριών ώστε οι μαθητές να  οδηγηθούν στην βέλτιστη ακαδημαϊκή και κατ’ επέκταση επαγγελματική επιλογή» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καλύβας, Head of Human Resources, Internal Communication & General Services της εταιρείας, ενώ από την πλευρά του ο Αποστόλης Τζιανάκης, Head of Sales της Orientum ανέφερε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε για τρίτη χρονιά με τη New SIA Greece και βοηθάμε στον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών των εργαζομένων. Ευχαριστούμε πολύ την Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα να βοηθάμε τους νέους ανθρώπους να κάνουν αυτό που ονειρεύονται».