Με επαγγελματικές περγαμηνές και πολύτιμες εμπειρίες, που εγγυώνται την προστιθέμενη αξία σε κάθε παρουσίασή τους, ο N. Paine και ο C. Jennings αποτελούν keynote speakers στο Training and Performance Improvement Conference, «Empower your Workforce to stay competitive», που διοργανώνει, στις 15 Μαρτίου, το περιοδικό HR PROFESSIONAL.

Στο παγκοσμίου φήμης και έγκριτο συνέδριο «Elliott Mesie’s Learning 2006», ο N. Paine απέσπασε τον τίτλο του «Learning Thought Leader» και έκτοτε φέρει την εξόχως τιμητική διάκριση του «Masie Learning Fellow». Έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στην οργανωτική ανάπτυξη, την ηγεσία, τη δημιουργικότητα και την έμφαση στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, στο πλαίσιο του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Ο C. Jennings διαθέτει ένα άμεμπτο παρελθόν σε επίπεδο ανάπτυξης και υλοποίησης λύσεων που συνδράμουν στην απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού. Το 2008 βραβεύτηκε με το UK World of Learning «Outstanding Contribution to the Learning Industry» award, ως αναγνώριση της δουλειάς του για την καινοτόμα προσέγγιση της ανάπτυξης των ανθρώπων, τη βελτίωση της απόδοσής τους και την έγκαιρη και αποδοτική εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία και τους ομιλητές του συνεδρίου: www.tdconference.gr.