Η ΝΝ Ηellas απέσπασε και φέτος τον τίτλο του Top Employer από το Top Employers Institute, τον ανεξάρτητο οργανισμό που επιβραβεύει σε παγκόσμιο επίπεδο τις βέλτιστες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού.

Με αφορμή την εν λόγω διάκριση, η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην ΝΝ Hellas είναι ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας και η κουλτούρα μας. Λειτουργούμε αξιοκρατικά και ομαδικά προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι “Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε’’».

Από την πλευρά της η Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που και φέτος διακριθήκαμε ως Top Employer. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, ενδυναμώνοντας περαιτέρω εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αισθητή την παρουσία μας στην ελληνική αγορά». Σημειώνεται, τέλος, ότι ο όμιλος NN έλαβε την συγκεκριμένη πιστοποίηση για ακόμη 10 χώρες.