Τη λύση στην ανάγκη παρέμβασης στην καθημερινότητα των εργαζόμενων ούτως ώστε να βελτιωθεί η υγεία και η ποιότητα ζωής τους έρχεται να φέρει η Nutrigem, εταιρεία Διατροφής και Παροχής υπηρεσιών υγείας. Στόχος της είναι να βελτιώσει την ποιότητά ζωής των εργαζομένων, να αυξήσει την παραγωγικότητα του ανθρώπινου δυναμικού και να μειώσει τα προβλήματα υγείας και το στρες στην εργασία. Διαιτολόγοι, ιατροί, health coaches, γυμναστές και chef της εταιρείας συνεργάζονται με επιτυχία για μία ολιστική προσέγγιση της υγείας και του wellbeing. Αναλυτικότερα, η Nutrigem έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 40 οργανισμούς, έχοντας εξυπηρετήσει συνολικά πάνω από 16.000 εργαζόμενους, με γνώμονα το τρίπτυχο «Διατροφή- Ψυχολογία- Άσκηση».

Σε ό,τι αφορά στη διατροφή, η ομάδα της πραγματοποιεί συνεδρίες και προγράμματα διατροφής δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως στον χώρο των εταιρειών, εκπαιδεύει τους εργαζόμενους στις βασικές αρχές διατροφής και ευαισθητοποιεί σε θέματα υγείας, ενώ ως προς τη σωματική δραστηριότητα, είναι σε θέση να οργανώσει ομαδικά προγράμματα άσκησης για άντρες και γυναίκες, ανάλογα με τις επιθυμίες και το ωράριο των εργαζομένων της κάθε εταιρείας. Επιπρόσθετα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η εταιρεία οργανώνει webinars και courses, δίνοντας έμφαση στη σχέση διατροφής και απόδοσης στην εργασία, στη διαχείριση του εργασιακού στρες, στην καλύτερη ενδοεταιρική επικοινωνία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ψυχικής υγείας.

Συνεργασίες στο ναυτιλιακό, φαρμακευτικό και τουριστικό κλάδο, αλλά και στον κλάδο εστίασης
Επιπλέον, η Nutrigem συνεργάζεται με ναυτιλιακές εταιρείες, προσφέροντας τις υπηρεσίες υγείας της τόσο στους εργαζόμενους γραφείου, όσο και στους ναυτικούς. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση της σίτισης του πληρώματος και προβαίνει στις κατάλληλες τροποποιήσεις στο μενού των ναυτικών, με σκοπό τη βελτίωση της υγείας τους και ταυτόχρονη μείωση του κόστους τροφίμων, ενώ αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την τροφοδοσία των βαποριών. Αναφορικά με τις φαρμακευτικές εταιρείες, η συνεργασία με τη Nutrigem περιλαμβάνει την ανάδειξη της αποτελεσματικότητας των διατροφικών συμπληρωμάτων στο πλαίσιο διοργάνωσης εταιρικών projects, ομιλιών και δράσεων σε συνεργασία με την εκάστοτε εταιρεία.

Παράλληλα, οι δράσεις της εταιρείας εκτείνονται και στις ξενοδοχειακές μονάδες, στις οποίες προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο wellbeing, με υγιεινή διατροφή, μεθόδους αποτοξίνωσης, θεραπείες και spa, healthy-menus και προγράμματα άσκησης στους πελάτες που επιθυμούν να έχουν μία «θεραπευτική διαμονή» στο ξενοδοχείο. Τέλος, στον χώρο της εστίασης, η Nutrigem συνεργάζεται με τους chef και τους υπεύθυνους των εστιατορίων για την παροχή υγιεινών και γευστικών πιάτων, προσφέροντας έτσι ένα επιπλέον προνόμιο στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected].