Ο Α. Τσοχαντάρης εντάχθηκε στην ομάδα της Cornerstone Athens, ως Partner με στόχο να συμβάλει στο έργο της εταιρείας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, ανθρώπινου δυναμικού και μάρκετινγκ.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Α. Τσοχαντάρης, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου ελληνικών εταιρειών με γνωστότερη εταιρεία την Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε. Επιπλέον, εργάσθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», ως Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών Εγκαταστάσεων και νωρίτερα ως Διευθυντής Μάρκετινγκ – Χορηγιών.

Η καθ’ αυτή εμπορική καριέρα του ξεκίνησε από την εταιρεία Unilever και συνεχίστηκε στην εταιρεία JTI/RJ Reynolds International, όπου κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις όπως του Διευθυντή Marketing για την ελληνική αγορά και Marketing Manager CIS και Ρωσίας.

Ο Α. Τσοχαντάρης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Γαλλικού Πανεπιστημίου INSEAD καθώς και πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.