Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν από τους 10 κορυφαίους διανοητές HR για το 2008, τον Andrew Mayo, θα έχουν τα στελέχη που θα παρευρεθούν στο 5th People Management Executive Seminar με θέμα "Winning People Strategies - How to drive performance, innovation and satisfaction", που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Κτήμα Πεντελικόν.

Το κύριο ερευνητικό ενδιαφέρον του Καθηγητή είναι τα metrics που αφορούν στο ανθρώπινο κεφάλαιο. Στην παρουσίασή του στην Αθήνα ο, βραβευμένος Α. Mayo θα αντιπαραθέσει δοκιμασμένα συστήματα μέτρησης της αξίας και θα εξηγήσει στο κοινό τους τρόπους, με τους οποίους οι μετρήσεις λειτουργούν ως κίνητρο βελτίωσης της απόδοσης και καλύτερων εμπορικών επιδόσεων.

Ο Andrew Mayo, είναι σύμβουλος HR, συγγραφέας, διακεκριμένος καθηγητής και συχνός ομιλητής σε συνέδρια, ενώ για αρκετά χρόνια είχε διατελέσει HR Director πολυεθνικών οργανισμών. Ανάμεσα σε αυτούς και η τότε ICL International, νυν Fujitsu, όπου έφερε την ευθύνη για τη διοίκηση 60 χωρών.

Είναι Program Director του Centre for Management Development στο London Business School, όπου εργάζεται από το 1996. Ακόμη, είναι Associate Professor of Human Capital Management στο Middlesex University Business School, όπου διδάσκει HR Strategy. Χάρη στο έργο του Mayo και των συνεργατών του, το Middlesex University Business School αξιολογήθηκε ως “centre of excellence” από το βρετανικό Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Το επίκαιρο θέμα του performance management θα αναλύσουν, στο πλαίσιο του καθιερωμένου people management executive seminar, o Hal Gregersen Professor of Leadership στο INSEAD καθώς και ο Jon Ingham, Leading Edge Thinker on Strategic Management.