Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου η τακτική Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας (ΙΕΠΑΣ), όπου αναδείχθηκε και το νέο Δ.Σ. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Αντώνης Γκορτζής, μίλησε για τα τους μελλοντικούς στόχους του σωματείου, αλλά και για τις δυσκολίες που υπήρξαν κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Γιώργου Κούκουλα για τη συνεισφορά του τόσο στο σωματείο, όσο και στο κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο της Γ.Σ αναδείχθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΙΕΠΑΣ, με Πρόεδρο τον Αντώνη Γκορτζή, Αντιπρόεδρο τον Γιώργο Καλαμωτουσάκη, Γενική Γραμματέα την Σοφία Ζιάκου, Ταμία τον Σωτήρη Χριστογιάννη και μέλη τους Γιώργο Κούκουλα, Παναγιώτη Κιουσόπουλο, Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Πέτρο Τζαννετάκη, Ελένη Κουτσιμπού.

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας που ασχολείται αποκλειστικά με τη διάδοση και προώθηση του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας, με την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών σε όλους, χωρίς διακρίσεις. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους, επιδιώκει να βοηθήσει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις κλίσεις τους και να προσδιορίσουν τη θέση τους μέσα στη σύγχρονη αγορά εργασίας, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά τις συνθήκες της ζωής τους σε προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο».