Ο Χαράλαμπος Κασσιός, Global Account Director της Kantar εγκαινιάζει ως guest speaker το νέο θεσμό της Soul Creative Agency με τον τίτλο «Wednesdays with (a) Soul». Ο Χ. Κασσιός διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας επάνω στο Branding και την Επικοινωνία για μεγάλα accounts σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο πρώτο Wednesdays with (a) Soul session ο Global Account Director της Kantar θα μοιραστεί με την ομάδα της Soul Creative Agency θεματικές που αφορούν στη σημασία του branding, την ανάγκη και τις μεθόδους κατανόησης του προφίλ και της συμπεριφοράς του σύγχρονου καταναλωτή, καθώς και τα διαθέσιμα πλέον εργαλεία για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας (creative effectiveness) αξιοποιώντας ακόμα και insights μέσω μεθόδων Neuroscience.

Το workshop session θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συζήτηση της ομάδας της Soul και του καλεσμένου της. Η σειρά Wednesdays with (a) Soul αφορά μηνιαία internal workshops στα οποία προσκαλούνται επιλεγμένα στελέχη του ευρύτερου χώρου της Επικοινωνίας για να μοιραστούν γνώσεις, insights και εμπειρίες με τα στελέχη της εταιρείας.