Ο Χαράλαμπος Καζαντζίδης ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ManpowerGroup Ελλάδας.

Στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, του marketing και της εμπορικής διαχείρισης ανάμεσα σε πολυεθνικές εταιρείες μεταφορών και λιανικού εμπορίου, έχει συνδέσει το όνομά του με την πορεία της εταιρείας ως Branch Manager Βορείου Ελλάδος της ManpowerGroup και το 2016 ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή. Σε αυτό το διάστημα, έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εμπορική ανάπτυξη του ομίλου στην Ελλάδα.

Ο ίδιος επισημαίνει: «Είναι εξαιρετική τιμή για εμένα ο νέος ρόλος που μου ανατέθηκε από το Mediterranean Region του Ομίλου όπου διοικητικά συμπεριλαμβάνεται η χώρα μας. Η εταιρεία μας στην Ελλάδα καταγράφει αξιοσημείωτη ανοδική πορεία κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών. Ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του 2018, υλοποιήσαμε τη διεύρυνση των εμπορικών τμημάτων καθώς και της ομάδας των πωλήσεων, ενώ προχωρήσαμε στην καθετοποίηση του τμήματος της εξεύρεσης και στελέχωσης Μόνιμου προσωπικού.

Οι σύμβουλοί μας εξειδικεύονται σε ξεχωριστούς κλάδους αγοράς  IT, Sales & Marketing, Customer Service, Admin Office, Warehousing/Logistics, Finance, Engineering- και βοηθούν τις επιχειρήσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Επιπλέον, οι τομείς της προσωρινής στελέχωσης (Temp Solutions) και του Outsourcing (Εξωτερική Διαχείριση Μισθοδοσίας) παραμένουν οι πλέον ανταγωνιστικοί στην ελληνική αγορά. To 2019 είναι το έτος που επενδύουμε ακόμη περισσότερο στους ανθρώπους και στην ανάδειξη της εταιρικής μας κουλτούρας, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων ανάπτυξης και εκπαίδευσης και δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες, ώστε να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικότερα στις αυξανόμενες ανάγκες των εταιρειών-πελατών μας».