Με κεντρικό μήνυμα «Απελευθερώσου!! Μπορείς!», ο Δημήτρης Ραμαντζάς, Ιδρυτής και CEO του ομίλου εκπαιδευτηρίων So Easy συμμετείχε στο HR in Action 2017, την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Στην ομιλία του, ο Δ. Ραμαντζάς παρουσίασε τη φιλοσοφία και το όραμα των So Easy, που συνοψίζεται στην ιδέα ότι όλοι μας μπορούμε να μάθουμε ξένες γλώσσες γρήγορα, εύκολα, σωστά και για πάντα. Ανέλυσε την εξειδικευμένη μέθοδο  So Easy for Busy, που τα So Easy έχουν αναπτύξει ειδικά για τους επαγγελματίες, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης και κατάκτησης της ξένης γλώσσας.

«Δεν χρειαζόμαστε μια τυπικής μορφής εκπαίδευση. Δεν χρειαζόμαστε κάποιος να μας μάθει μια ξένη γλώσσα απλά. Δεν χρειαζόμαστε δηλώσεις και χρονοβόρες ή αμφιβόλου αποτελέσματος λύσεις. Δεν χρειαζόμαστε και άλλη απώλεια πολύτιμου χρόνου, ή επιπλέον άγχος. Ανθρώπους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας, σύμμαχοι και συναγωνιστές στους στόχους μας», όπως ανέφερε ο ίδιος στην έναρξη της ομιλίας του. Μάλιστα, την παρουσίασή του πλαισίωσαν νέα παιδιά φορώντας Τ-shirts με έξυπνα και χιουμοριστικά μηνύματα σχετικά με τις δυσκολίες εκμάθησης ξένης γλώσσας.