Από την 1η Μαρτίου ανέλαβε τα καθήκοντά του ως νέος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas A.E., ο Danilo Greco, προερχόμενος από την Unilever Ιταλίας, όπου κατείχε τη θέση του HR Director Supply Chain από το 2011.

Ο D. Greco γεννήθηκε το 1973 και σπούδασε Οικονομικά στο Universita del Molise Campobasso, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Διεύθυνση Προσωπικού το 2000, αρχικά στην Fiat και στη συνέχεια στις εταιρείες Indesit και Novartis. Έχοντας εργαστεί τόσο σε κεντρικά γραφεία όσο και σε εργοστάσια και αποκτώντας πολυετή εμπειρία και εστίαση στο ανθρώπινο δυναμικό, τον Ιανουάριο του 2010 προσελήφθη στην Unilever.

Εκεί εργάστηκε αρχικά στις παραγωγικές μονάδες του Caivano και του Pozzilli, ενώ στη συνέχεια ήταν υπεύθυνος για τα Τμήματα Προσωπικού και των 4 Εργοστασίων της Ιταλίας, καθώς και για τα 2 Κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης και για την Εφοδιαστική Αλυσίδα. Στόχος του νέου Διευθυντή Προσωπικού της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas A.E. είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας στη δύσκολη αυτή συγκυρία και πάνω απ’ όλα να διατηρήσει το θετικό κλίμα και τις πολύ καλές συνθήκες εργασίας για τους 800 εργαζομένους της. Ο ίδιος αντικατέστησε την Κωνσταντίνα Τρίμπου, η οποία μετακινήθηκε στη Ρώμη ως Vice President HR Ιταλίας, Ελλάδας και Πορτογαλίας, στα τέλη του περασμένου έτους.