Ο Νο1 Management Educator που το 2005 μάγεψε στην κυριολεξία τα 400 ανώτερα και ανώτατα στελέχη που είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν, επιστρέφει στις 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Ο David Ulrich, έχοντας εμπλουτίσει την επαγγελματική του γνώση και εμπειρία και παρουσιάζοντας νέο συγγραφικό έργο, προσφέρει οδηγίες επιβίωσης στους σημερινούς ηγέτες, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες των καιρών.

Στις ανατρεπτικές και συναρπαστικές παρουσιάσεις, που πάντα τον χαρακτηρίζουν ο Ulrich θα διδάξει τους τρόπους που θα προσθέσουν αξία στην επιχείρηση και θα κερδίσουν την εύνοια των επενδυτών και πελατών, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου.

Σε μια 6ωρη παρουσίαση, θα εστιάσει στις προϋποθέσεις που προφέρουν στις επιχειρήσεις ταχύτητα, γνώση, συνεργασία, αξιοπιστία, ταλέντο και ηγετική παρουσία μέσα από την ενδυνάμωση του ανθρώπινου κεφαλαίου. Ταυτόχρονα, θα αναλύσει την έννοια του leadership brand, ως καθοριστικής σημασίας στοιχείο για τη διάκριση τόσο των ηγετικών προσόντων των στελεχών, όσο και της ηγετικής ταυτότητας κάθε επιχείρησης.

Στελέχη υψηλών βαθμίδων από το χώρο του HR και του Management, HR Directors, HR Managers, Γενικοί Διευθυντές, CEOs και Line Managers αναμένεται να δώσουν το παρόν σε αυτό το μοναδικό σεμινάριο.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον Ulrich στο παρελθόν θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν έναν μεγάλο ομιλητή που ανέβασε τον πήχη και έγινε μέτρο σύγκρισης για επόμενες παρουσιάσεις και συνέδρια. Εκείνοι που δεν είχαν αυτή την τύχη, θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά έναν επίκαιρο διανοητή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ειρήνη Φαφούτη (τηλέφωνο: 2106617777, εσωτ. 229, e-mai: [email protected]).