Ο Ιωάννης Αυγουστάκης, στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του Human Resources Management, ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στον Όμιλο PEOPLECERT.

Η συνεχής διεύρυνση των δραστηριοτήτων του ομίλου (Αγγλική γλώσσα, Επαγγελματικά προσόντα) και ειδικότερα η ενίσχυση της διεθνούς δραστηριότητας, οδήγησαν τη Διοίκηση του Ομίλου στην απόφαση να συνεχίσει τις επενδύσεις σε στελεχιακό δυναμικό. Ο Γ. Αυγουστάκης σπούδασε Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εργάσθηκε για 25 χρόνια σε εταιρείες μεγάλων, ελληνικών και πολυεθνικών Ομίλων, ΤΙΤΑΝ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, PECHINEY και ITALCIMENTI, κυρίως στη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης, ανέπτυξε συμβουλευτική δραστηριότητα συνεργαζόμενος με τις κορυφαίες στο πεδίο τους εταιρείες ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ και ACHIEVE GLOBAL.

«Αναλαμβάνω καθήκοντα σε έναν όμιλο με Όραμα, με σχέδιο και με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Ο Όμιλος PEOPLECERT, υλοποιώντας ένα εκτενές πρόγραμμα επενδύσεων έχει δημιουργήσει τις βάσεις, ώστε σήμερα να είμαστε έτοιμοι, όχι μόνο να εξυπηρετήσουμε το διευρυμένο πελατολόγιο του Ομίλου αλλά ταυτόχρονα να κατακτήσουμε μια κορυφαία θέση σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο Γ. Αυγουστάκης. «Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στον Όμιλο PEOPLECERT, εκτός από γνώσεις και εμπειρία, διαθέτουν εξειδικευμένη εκπαίδευση και συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, εχέγγυα για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας».