Ο Ηλίας Αλεβίζος, στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του HR, ανέλαβε καθήκοντα Εκτελεστικού Διευθυντή του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου της ICAP.

Η νέα αυτή συνεργασία γίνεται σε συνέχεια της μετακίνησης του προκατόχου της θέσης, Γιώργου Χάρου, στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, υπευθύνου για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού της ICAP Group (People Solutions), όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Ο νέος Εκτελεστικός Διευθυντής θα συνεχίσει ένα έργο υψηλής προτεραιότητας αφού δύο από τους πέντε στρατηγικούς στόχους του Ομίλου και, συγκεκριμένα, η Κουλτούρα Υποστήριξης Φιλόδοξων Στόχων και η Ενδυνάμωση των ομάδων με νέες δεξιότητες, αποτελούν ευθύνη του εν λόγω τομέα.

Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει, μεταξύ άλλων, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που τα τελευταία 3 χρόνια εφαρμόζει ο Όμιλος και περιλαμβάνει δράσεις προσφοράς στους Εργαζομένους του, στην Κοινωνία και στο Περιβάλλον.

Ο Ηλίας Αλεβίζος τα τελευταία 12 χρόνια υπήρξε HR Director στην PriceWaterhouseCoopers, ενώ παλαιότερα κατείχε διευθυντικές θέσεις στην ΒΡ/Mobil και Coca Cola 3E. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το Stirling University της Σκωτίας και έχει ιδιαίτερη εμπειρία από μεγάλους οργανισμούς.