Ο Κωνσταντίνος Μ. Φρουζής, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Novartis Hellas και Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), ανακηρύχθηκε από την ΕΕΔΕ, «Manager of the Year 2012», σε επίσημη Τελετή που πραγματοποιήθηκε την Tρίτη 16 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ο Κ. Φρουζής ανέφερε ότι η διάκριση επιβραβεύει μια προσπάθεια πολλών ετών, με επιμονή για συνεχή βελτίωση. Και συνέχισε: «Μια πορεία 26 ετών σε πέντε βιομηχανίες (πετρέλαια, καταναλωτικά, λιανεμπόριο, τηλεπικοινωνίες και φαρμακοβιομηχανία).

Ήταν μακρά κι όχι εύκολη πορεία όπου έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην ομαδική δουλειά, στο να πλαισιώνομαι από εξαίρετους συνεργάτες, στο καλό συνεργατικό κλίμα και στην πίεση για αποτελέσματα. Μαζί με μένα σήμερα επιβραβεύεται και η Novartis, η εταιρεία μου αλλά και ολόκληρη η φαρμακοβιομηχανία, το σπίτι μου. Θέλω να ξέρετε ότι οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις έχουν εξαιρετικούς managers-μεθοδικούς, με στρατηγική σκέψη, με επικέντρωση στα αποτελέσματα».