Η KPMG στην Ελλάδα ανακοίνωσε την απόφαση του Μάριου Τ. Κυριάκου να αποσυρθεί από τη θέση του Senior Partner της εταιρείας την 1 Μαρτίου λόγω συνταξιοδότησης.

Ο ίδιος, ωστόσο, θα παραμείνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2019, ώστε να βοηθήσει τον νέο Senior Partner και να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση. Μετά από την επίσημη εκλογική διαδικασία, οι συνεταίροι της KPMG στην Ελλάδα εξέλεξαν τον Νικόλαο Βουνισέα, Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής του Ελεγκτικού τμήματος στην Ελλάδα, ως νέο Senior Partner.

Ο Ν. Βουνισέας εντάχθηκε στην KPMG ως βοηθός ελεγκτή το 1985 και προήχθη σε συνεταίρο το 1995. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών της Ελλάδος και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΣΟΕΛ. Έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της KPMG από το 1995 και συνέχισε ως επικεφαλής του Ελεγκτικού τμήματος από το 2017.

Ο Μάριος Τ. Κυριάκου με αφορμή την απόφαση του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μετά από 49 χρόνια στην οικογένεια της KPMG δίνω τη σκυτάλη σε ένα στενό και έμπιστο συνεργάτη που δουλεύουμε μαζί από το 1985. Είμαι βαθιά πεπεισμένος πως ο Νικόλαος με την ομάδα των υπόλοιπων συνεταίρων της εταιρείας, αλλά και όλα τα στελέχη, θα συνεχίσουν το έργο μου και θα κρατήσουν ψηλά τον πήχη που όλοι μαζί είχαμε θέσει και κατακτήσει. Εύχομαι καλή επιτυχία και θα βρίσκομαι δίπλα τους σε αυτή τη νέα πορεία».