Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαΐου στο Περιστύλιο του Ζαππείου, ο Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development AE, ανακηρύχθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) Manager of the Year 2017.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ, Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, αναφέρθηκε σε δύο βασικές αξίες. Αυτές τις αριστείας και του εθελοντισμού, με αναφορές στους μεγάλους εθνικούς ευεργέτες (Ζάππα, Τοσίτσα, Αρσάκη, κ.ά) αλλά και στους σύγχρονους (Ωνάση, Νιάρχο κ.ά.) «που μας άφησαν παρακαταθήκη μεγάλα έργα και υποδομές, που αξιοποιήθηκαν, αλλά διακινδυνεύεται ο χρόνος ζωής τους από τη νοοτροπία που μας διακατέχει σαν λαό».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Ο. Αθανασίου ευχαρίστησε την ΕΕΔΕ για την αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας του, όπως και τους εργαζομένους της LAMDA Development, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «αποτελούν την καρδιά της εταιρείας». Τόνισε πως η LAMDA Development βρίσκεται στη σημερινή θέση, χάρη στην απόλυτη στήριξη του ομίλου Λάτση και θα παραμείνει πιστή στις αξίες της εξωστρέφειας, της αξιοπιστίας και της καινοτομίας – αρχές που διέπουν την εταιρική της φιλοσοφία.