Ο Όμιλος Adecco κατέκτησε τη 2η θέση στη λίστα Great Place to Work στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος Great Place to Work®, καταγράφοντας άνοδο από την 5η θέση που κατείχε το 2016.

Η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της εταιρείας για τη διαμόρφωση και την υιοθέτηση κουλτούρας εμπιστοσύνης εντός της εταιρείας και μεταξύ των εργαζομένων της. Η προσέλκυση, διατήρηση και ανάπτυξη ταλαντούχων στελεχών, οι οποίοι συμβάλλουν στη δημιουργία του ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος που εμπνέει όλους όσοι ανήκουν σε αυτό, είναι μία από τις πιο σημαντικές στρατηγικές προτεραιότητες του ομίλου Adecco.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή ευρωπαϊκή διάκριση, ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδας δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που ο Όμιλος Adecco για ακόμη μία χρονιά βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη, όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον. Η δεύτερη υψηλότερη θέση στη σχετική κατάταξη επιβεβαιώνει ότι οι άνθρωποί μας αναγνωρίζουν και επικροτούν την προσπάθειά μας να διαμορφώνουμε ένα υγιές εταιρικό περιβάλλον εμπιστοσύνης, που ευνοεί και ενθαρρύνει την επαγγελματική, αλλά και προσωπική εξέλιξη του καθενός ξεχωριστά».