Ο Όμιλος Adecco πιστεύει ότι οι δραστηριότητες που συνδυάζουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τον αθλητισμό μπορούν να συμβάλουν θετικά στη δέσμευση των εργαζομένων.

Με το πρόγραμμα Win4Youth, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Adecco εξασφαλίζουν μέσω αθλητικών ενεργειών μια εταιρική δωρεά για νέους από μειονεκτούσες κοινότητες. Από την πρώτη χρονιά υλοποίησής του, έχει συγκεντρώσει σχεδόν €2.000.000. Κάθε χρόνο, το πρόγραμμα Win4Youth κορυφώνεται με μια σημαντική αθλητική εκδήλωση. Φέτος, 70 εργαζόμενοι του Ομίλου Adecco συμμετείχαν σε αγώνα τριάθλου στο Lanzarote, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Η Shanthi Flynn, Chief HR Officer του Ομίλου Adecco, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Περισσότερο από ποτέ, η δέσμευση του ανθρώπινου δυναμικού είναι απαραίτητη για μια υγιή επιχείρηση. Το Win4Youth είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που συνεχίζει να παρακινεί και να εμπνέει μέσα από τη δύναμη του αθλητισμού. Κάθε χρόνο, πάνω από 10.000 εργαζόμενοί μας λαμβάνουν μέρος εθελοντικά. Έχουμε πραγματοποιήσει δωρεές ύψους σχεδόν €2 εκατομμυρίων σε φορείς σε όλο τον κόσμο, και ευχαριστούμε γι’ αυτό θερμά τους καταπληκτικούς μας εθελοντές. Μας κάνουν υπερήφανους».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδας, έδωσε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στο μεγάλο αθλητικό γεγονός στο Lanzarote, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Ο ενθουσιασμός και η δέσμευσή μας στο πρόγραμμα Win4Youth έχουν πλέον παγιωθεί. Χάρη στο πάθος των συναδέλφων μας για συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σημαντικό κοινωνικό έργο σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο».