Ο Όμιλος Adecco, διοργανώνει, σε παγκόσμιο επίπεδο, αγώνες δρόμου για τους εργαζομένους του με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν σε ιδρύματα με έργο την εκπαίδευση και υποστήριξη νέων ανθρώπων με δυσκολία στην ένταξη στην αγορά εργασίας.

Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε στην αρχή του 2010 και θα λήξει στο τέλος του έτους, πραγματοποιείται με κεντρικό μήνυμα Win for Youth (win4youth). Στις 7 Νοεμβρίου ο Όμιλος συμμετέχει στον Μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη. 64 εργαζόμενοι από κάθε επίπεδο ιεραρχίας και κάθε περιοχή δραστηριοποίησης του Ομίλου συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτή και ήδη έχουν ξεκινήσει την απαραίτητη προετοιμασία. Εκτός αυτής της διοργάνωσης σε τοπικό επίπεδο οι εργαζόμενοι συνεισφέρουν στη συγκέντρωση χρημάτων συμμετέχοντας σε τοπικές διοργανώσεις.

Για κάθε 5 χιλιόμετρα που τρέχει κάθε εργαζόμενος του Ομίλου Adecco, είτε σε αγώνες τους οποίους διοργανώνουν ανεξάρτητοι φορείς είτε σε εταιρικές διοργανώσεις, δίνονται από τον Όμιλο 5$. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές σε όλες τις προαναφερθείσες διοργανώσεις έως το τέλος του 2010 θα δωρισθεί στα εξής 5 ιδρύματα: Parikrma Humanity Foundation (Ινδία), Education for Haiti (Αϊτή), Fundacio Exit (Ισπανία), Entreprendre pour Apprendre (Γαλλία), The National Urban League (ΗΠΑ), Fundacion de Solidaridad Romanos XII (Χιλή).

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί 10.530 χιλιόμετρα και η προσπάθεια εντείνεται διαρκώς.