Ο όμιλος TDG καλωσόρισε μέσα στο καλοκαίρι την 5η γενιά Digital Thinkers, 15 νέους επαγγελματίες και πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι εντάχθηκαν στο δυναμικό του στα γραφεία του ομίλου σε Αθήνα και Πάτρα.

Οι υποψήφιοι ξεχώρισαν μέσα από εκατοντάδες αιτήσεις και από την πρώτη μέρα παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα εισαγωγής στο Digital Marketing. Οι Digital Thinkers εκπαιδεύτηκαν με συνεδρίες και workshops, μεταξύ άλλων στη στρατηγική επικοινωνίας και στη διαφημιστική δημιουργικότητα στο digital περιβάλλον, στις βασικές αρχές digital media planning, buying και optimization, εμβάθυναν στην κατανόηση των τεχνολογικών εργαλείων που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του χώρου, ενώ παράλληλα μυήθηκαν στην εταιρική κουλτούρα και φιλοσοφία του ομίλου.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης, οι μαθητευόμενοι έχουν τοποθετηθεί ήδη σε οργανικές θέσεις του ομίλου. Το «Digital Thinkers» είναι ένα πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας, που ξεκίνησε η TDG το 2012. Μέχρι σήμερα, έχουν συμμετάσχει και αποφοιτήσει 40 νέοι επαγγελματίες που συνεχίζουν να εργάζονται επιτυχώς στον όμιλο ή σε μεγάλες εταιρείες και αναπτυσσόμενες start-ups στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.