Οι εταιρείες επενδύουν στην ανάπτυξη των ανθρώπων τους προκειμένου να αλλάξουν τον τρόπο που εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους με στόχο την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων. Πώς όμως μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Τη συνταγή για αποτελεσματική και βιώσιμη αλλαγή συμπεριφοράς θα μοιραστεί στο Learning & Development Conference 2022, o εκ των κορυφαίων thought leader του κλάδου, Paul Matthews.

Με τρία best sellers στο ενεργητικό του, o ιδιαίτερα επιτυχημένος keynote speaker, συμμετέχει σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο και ζωντανεύει το L&D με ιστορίες από τα εκτεταμένα ταξίδια του, οι οποίες συναρπάζουν και εμπνέουν. Επιπλέον, είναι γνωστός για την ικανότητα του να συμπυκνώνει πολύπλοκες θεωρίες και να τις μετουσιώνει σε πρακτικά εργαλεία, τα οποία μοιράζεται με τέτοιον τρόπο ώστε όλοι να μπορούν να τα αξιοποιήσουν για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Εκτός από περιζήτητος ομιλητής, ο Paul παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαιδευτικά εργαστήρια και διαδικτυακά σεμινάρια σε blue chip εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο, ενώ είναι ιδιαίτερα παθιασμένος με τον κλάδο του Learning & Development, τον οποίο θεωρεί έναν κρίσιμης σημασίας μοχλό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ζωή των ανθρώπων. Ωστόσο αυτή η δυνατότητα συχνά σπαταλιέται. Για αυτό ο ίδιος θέλει να χρησιμοποιεί την εκτεταμένη γνώση του και εμπειρία του για την ενίσχυση της επιτυχίας των L&D στρατηγικών των εταιρειών – και κατ’ επέκταση να αλλάξει ζωές. Περισσότερες πληροφορίες στο learninganddevelopment.gr