Το 9th People Management Executive Seminar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον κορυφαίο διεθνώς διανοητή στον τομέα του Talent Management. Στις 11 Δεκεμβρίου 2013, τα στελέχη HR θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική διαδραστική εμπειρία μάθησης και ανταλλαγής απόψεων με το φημισμένο Καθηγητή Μάνατζμεντ του Wharton School και Διευθυντή του Wharton Center for Human Resources, Professor Peter Cappelli. Βραβευμένος για τη συνεισφορά του στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (2009 RPO Award), ο P.Cappelli θεωρείται ένας από τους 5 σημαντικότερους management thinkers στον κόσμο («Top 20 International Thinkers: HR Most Influential 2012», HR Magazine).

Διαθέτει πλούσιο ερευνητικό έργο στους τομείς του στρατηγικού talent management, του performance management και των HR practices, ενώ η πιο πρόσφατη έρευνά του εστιάζει στις επιδράσεις που έχουν επιφέρει οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις των Η.Π.Α. Είναι συγγραφέας μερικών από τα σημαντικότερα βιβλία στο χώρο του HR («Talent Management: Managing Talent in an Age of Uncertainty», «Managing the Older Worker», «The New Deal at Work: Managing the Market-Driven Workforce» κ.ά.) και διαθέτει διεθνή συμβουλευτική εμπειρία σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις (Η.Π.Α., Ινδία, Σιγκαπούρη, Βασίλειο του Μπαχρέιν) για τη χάραξη πολιτικών απασχόλησης.

Είναι Research Associate στο National Bureau of Economic Research, μέλος της National Academy of Human Resources και μέλος Επιτροπών στο World Economic Forum, το Business Roundtable και το Υπουργείο Εργασίας των Η.Π.Α. Στο Executive Seminar «Peter Cappelli on Talent Management & The New Workplace», θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο και επαναστατικό πλάνο στρατηγικής, δράσεων και εργαλείων, που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σήμερα σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και μεταβαλλόμενων εργασιακών σχέσεων, να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.