Ο Στέφανος Στασινόπουλος αναδείχθηκε ως “CEO for One Month” από το Όμιλο Adecco Ελλάδας, και θα εργαστεί από μέσα Ιουνίου μέχρι μέσα Ιουλίου δίπλα στον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Cluster Head του Ομίλου Adecco σε Ελλάδα και Βουλγαρία, αλλά και δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του οργανισμού στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, ο Σ. Στασινόπουλος θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει προσωπική εμπειρία του τι σημαίνει να ηγείσαι ενός πολυεθνικού οργανισμού. Στο δεύτερο στάδιο του προγράμματος, ο Στέφανος μαζί με άλλους 45 υποψηφίους από όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν την ευκαιρία να γίνουν ο Global CEO for One Month, ο οποίος θα εργαστεί για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco παγκοσμίως, Alain Dehaze.

Ο ίδιος είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού στα Συμπεριφορικά Οικονομικά από το Erasmus University του Rotterdam. Εργάστηκε για ένα χρόνο στο Χρηματοοικονομικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και τρία χρόνια στην ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Λέσβο. Από το 2018 συμμετέχει στην ομάδα του Nudge Unit Greece γράφοντας άρθρα και σχεδιάζοντας κοινωνικά πειράματα συμπεριφορικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.