Στην ψηφιακή σκηνή του Future of Work Conference θα βρεθεί ζωντανά ο Stephen Bevan, Επικεφαλής Ανάπτυξης και Έρευνας Ανθρώπινου Δυναμικού του Institute for Employment Studies. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Έρευνας Ανθρώπινου Δυναμικού, ο S. Bevan διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην ευημερία, στην απόδοση και στην παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Έχει ηγηθεί μεγάλου αριθμού έργων για οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς, ενώ παράλληλα έχει συμβουλεύσει κυβερνήσεις σε θέματα πολιτικής σε πολλά κράτη μέλη της ΕΕ.

Καθώς, λοιπόν, η ψυχική υγεία του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί αυξανόμενη ανησυχία για τους εργοδότες, τους γιατρούς και τις κυβερνήσεις, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, στην κεντρική ομιλία του με θέμα «How to manage mental health in the future workforce», ο Bevan θα παρουσιάσει πέντε δράσεις, βασισμένες σε πραγματικά στοιχεία, που μπορούν να ληφθούν από τους οργανισμούς ώστε να διασφαλιστεί ότι η ψυχική υγεία υποστηρίζεται στην εργασία. Επιπλέον, θα μοιραστεί πολύτιμα insights από το πρόσφατο βιβλίο του «The Healthy Workforce: Enhancing Wellbeing and Productivity in the Workers of the Future (Future of Work)». Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ