Μια πρωτότυπη, αν και ελαφρώς παράδοξη, υπηρεσία αποφάσισαν να προσφέρουν κάποια ξενοδοχεία Holiday Inn, της Βρετανίας.

Με αφορμή τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στη χώρα, οι υπεύθυνοι λάνσαραν την υπηρεσία των ανθρώπινων «θερμαστρών-κουβερτών» με σκοπό οι πελάτες των ξενοδοχείων να απολαύσουν τον ύπνο τους. Το εγχείρημα υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Dr. Chris Idzikowski και της αφοσιωμένης ομάδας του, των λεγόμενων «θερμαστρών κρεβατιού».

Τα μέλη της ομάδας είναι ντυμένα με ολόσωμες «πιτζάμες» και λειτουργούν ως ανθρώπινες ηλεκτρικές κουβέρτες, δημιουργώντας την επιθυμητή θερμοκρασία στο κρεβάτι ώστε οι πελάτες, μόλις ξαπλώσουν, να απολαύσουν τη θαλπωρή του κρεβατιού αλλά και του μαξιλαριού. Σύμφωνα με τον Dr. C. Idzikowski, Διευθυντή του Edinburgh Sleep Centre, ένα ζεστό κρεβάτι, με θερμοκρασία περίπου 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσει η διαδικασία του ύπνου, την οποία η χαμηλή θερμοκρασία του κρεβατιού θα μπορούσε να τροχοπεδήσει.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Holiday Inn, Jane Bednall, δήλωσε σχετικά: Οι άνθρωποι θέλουν να αφήσουν το κρύο που επικρατεί στους δρόμους και να «χωθούν» σε ένα ζεστό κρεβάτι. Με τη νέα υπηρεσία του ξενοδοχείου είναι σαν να υπάρχει ένα τεράστιο μπουκάλι με ζεστό νερό στο κρεβάτι στο οποίο οι πελάτες ξαπλώνουν για να ξεκουραστούν».