Εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σχετικά με την έμφυλη βία, πραγματοποίησε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), στις εγκαταστάσεις του Βιοκλιματικού Εργοστασίου της Uni-Pharma στην Κάτω Κηφισιά, με πρωτοβουλία της Προέδρου και CEO του Ομίλου και υποψήφιας Προέδρου του ΣΕΒ, Ιουλίας Τσέτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ με τις αληθινές ιστορίες σύγχρονων Ελληνίδων, που έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής βίας.

«Λειτουργώντας με υπευθυνότητα, είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να διασφαλίζουμε ότι οι γυναίκες στην εργασία τους στον Όμιλό μας αφενός είναι ασφαλείς αφετέρου μπορούν να μας εμπιστεύονται. Γι’ αυτό και πραγματοποιούμε εκδηλώσεις όπως αυτή – γιατί θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοί μας να είναι ευαισθητοποιημένοι γι’ αυτό το κοινωνικό πρόβλημα, αλλά και ταυτόχρονα ενήμεροι για τα μέτρα που έχει λάβει σχετικά, ο Όμιλός μας» δήλωσε η Ι. Τσέτη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο έργο που έχει επιτελέσει στον ΣΕΒ, ως Επικεφαλής της Επιτροπής Ισότητας, Διαφορετικότητας & Συμπερίληψης, με την έκδοση του Οδηγού για τις επιχειρήσεις όσον αφορά στην Πρόληψη και στην Καταπολέμηση των Διακρίσεων Βίας, καθώς και στην έρευνα για τη θέση των γυναικών στο ελληνικό επιχειρείν.