Για ένατη συνεχή χρονιά, οι άνθρωποι της KPMG συμμετείχαν εθελοντικά στην καθιερωμένη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας, «Cook for Good».

Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες μαγείρεψαν και συσκεύασαν περισσότερα από 300 γεύματα για ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη, με συντονιστή, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τον σεφ Σταύρο Βαρθαλίτη και με την υποστήριξη του εκπαιδευτικού ομίλου Le Monde Institute of Hotel & Tourism Studies.

Επιπλέον, μέσω του ΜΚΟ «Μπορούμε», οι μερίδες αυτές φαγητού διατέθηκαν στον οργανισμό «Φάρος Ελπίδας», ο οποίος έχει σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση και μείωση της φτώχειας, προστατεύοντας ευάλωτα άτομα σε ανθρωπιστικές κρίσεις.