Στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος «Γνωριμία με την Κληρονομιά μας» και της τροφοδοσίας των εργαζομένων της εταιρείας με σημαντικές πολιτισμικές εμπειρίες εκτός εργασίας, ο τομέας Εταιρικής Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN οργάνωσε επισκέψεις στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, στις 12 και 24 Μαΐου.

Περισσότερα από 100 άτομα ξεναγήθηκαν από το επιστημονικό δυναμικό του Αστεροσκοπείου σε αυτό το κέντρο επιστημονικής έρευνας και αναφοράς. Οι επισκέπτες, εργαζόμενοι της εταιρείας και οι συνοδοί τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τη σύγχρονη λειτουργική του Αστεροσκοπείου, να θαυμάσουν τη βιβλιοθήκη του με τις σπάνιες εκδόσεις και τον περίφημο χάρτη της Σελήνης που σχεδίασε ο Ιούλιος Σμιθ κ.ά.

Η INTERAMERICAN οργανώνει τακτικά για το ανθρώπινο δυναμικό της εκδηλώσεις για τη γνωριμία της απτής παράδοσης (μνημείων, έργων Τέχνης, αρχιτεκτονημάτων κ.λπ.), καθώς και της πνευματικής-λόγιας και λαϊκής παράδοσης, με σκοπό την ευρύτερη υποστήριξη της ποιότητας ζωής (παιδείας και αναψυχής) στην εταιρική κοινωνία.