Το πρόγραμμα Εταιρική Κοινωνικής Υπευθυνότητα από το ATHENS GSM και την Ελληνική Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι το πρώτο στο είδος του στον ελλαδικό χώρο.

Σκοπός του είναι να αναδείξει τη φύση και το ρόλο της ΕΚΥ στη σύγχρονη επιχειρηματική λειτουργία και την αποτελεσματική διοίκησή της (σχεδιασμό – υλοποίηση -έλεγχος) και να θέσει τις αρχές μίας νέας επιχειρηματικής λειτουργίας και επαγγέλματος.

Αυτό το πρόγραμμα αποτελείται από τις παρακάτω μαθησιακές ενότητες: Εταιρική Διακυβέρνηση και Κοινωνικός Απολογισμός, Διοίκηση ενδιαφερομένων, Πρακτική Κοινωνικής Επικοινωνίας, Επιχειρηματική Ηθική, Διοίκηση ΕΚΥ, Κοινωνιολογία και κοινωνική Ψυχολογία, Μ.Κ.Ο, Επιχειρηματική Στρατηγική και κοινωνικό Μάρκετινγκ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, υπεύθυνους ΕΚΥ, μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας.

Η έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2009 στις εγκαταστάσεις του ATHENS GSM, Λέκκα 23-25, Σύνταγμα και θα ολοκληρωθεί σε 9 Σάββατα, Ώρες 10:00-17:00. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πλήρεις σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Ελληνική Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων – ΕΑΔΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εγγραφής, το πρόγραμμα των διαλέξεων και τις δυνατότητες χρηματοδότησης της συμμετοχής μέσω του 0,45 του ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ), μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του προγράμματος, για την Αθήνα: με την Φανή Καλπάκη, στα τηλέφωνα: 2103223353-2, για τη Θεσσαλονίκη: με την Νατάσσα Παρταλιού, στο τηλέφωνο: 2310227119 και για το Ηράκλειο Κρητης: με τη Μαρίνα Αγριμανάκη, στο τηλέφωνο: 2810238854.