Με μεγάλη συμμετοχή στελεχών πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στο ΙnterContinental Athenaeum Athens, η τελετή απονομής των φετινών Health & Safety Awards 2024, τα οποία διοργανώθηκαν για 10η χρονιά από την Boussias Events, υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας.

Τα τρία κορυφαία βραβεία έλαβαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που απέσπασαν σε διαφορετικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, το βραβείο Occupational Health and Safety Team of the Year απονεμήθηκε στην Αttica Group, το βραβείο Distinguished Service of the Year στην Σαμαράς & Συνεργάτες και το βραβείο Wellbeing Champion of the Year στον Όμιλο ΟΤΕ.

Σημειώνεται, τέλος, ότι, με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του θεσμού, στη φετινή εκδήλωση επιβραβεύτηκαν οι υποψηφιότητες των εταιρειών που απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία κάθε χρονιάς, αναδεικνύοντας έτσι τις 10 καλύτερες πρακτικές της δεκαετίας. Τον πίνακα των νικητών και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ.