Για πρώτη φορά διεξήχθη ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το #JobDay 45+ ετών από την Skywalker.gr έχοντας ως σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας ατόμων ηλικίας 45 ετών και άνω, με δεδομένη την ανάγκη της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας για επιπλέον υποστήριξη στην προσπάθειά της να ενταχθεί ή να επανενταχθεί επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, το JobDay 45+ ετών υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με ελεύθερη είσοδο.

Οι 900 επισκέπτες που έδωσαν το «παρών» είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν την εμπειρία, την εξειδίκευση και τις δεξιότητές τους στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παριστάμενων εταιρειών και παράλληλα να εκσυγχρονίσουν το βιογραφικό τους αξιοποιώντας τα social media.

Σημειώνεται ότι οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις για περισσότερες από 525 θέσεις εργασίας, να πραγματοποιήσουν προσωπικό coaching, να δεχθούν συμβουλές για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα και να παρακολουθήσουν δωρεάν workshop.