Διάδραση, ενδιαφέρουσες ιδέες, απλές επεξηγήσεις σύνθετων εννοιών, πρακτική και ασκήσεις, εργαλεία και παραδείγματα ήταν τα συστατικά του 18ου κατά σειρά People Management Executive Seminar!

Η κουλτούρα, η περιέργεια και η καινοτομία αναπτύχθηκαν ως θέματα και ο εισηγητής, Αναπληρωτής Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο INSEAD, Spencer Harrison, με τις βαθιές του γνώσεις, την αμεσότητα και τη μεταδοτικότητά του κέρδισε τους συμμετέχοντες στο συνέδριο! Ενδιαφέρον είχε και η παρουσίαση της έρευνας Βusiness Coaching Practices: Insights from our Research που έγινε από τις Κρύστα Τζελέπη, Leadership Coach, Team Facilitator, Managing Partner, Treasure Lab και Λήδα Παναγιωτοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με μια συζήτηση για την κουλτούρα στην ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα με την Χριστίνα Τσέλλου, Country HR Manager, Kyndryl Greece & Cyprus και τον Τάσο Τσουμάνη People Head, Πλαίσιο να τοποθετούνται σχετικά. Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις εδώ! Το ραντεβού με ένα από τα μακροβιότερα συνέδρια του HR, κλείστηκε για του χρόνου, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023.