Ολοκληρώθηκε η καμπάνια ανεύρεσης πόρων μέσω του προγράμματος «Ticket for Life» που πραγματοποιήθηκε από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα με την υποστήριξη της Accor Services.

Στόχος του προγράμματος, που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2006, με κεντρικό μήνυμα «…μοιραστείτε το γεύμα σας με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», ήταν η υποστήριξη της δράσης της Οργάνωσης σε πληθυσμούς που χρειάζονται βοήθεια.

Στις εταιρείες που πήραν μέρος στο κοινωνικό αυτό πρόγραμμα τοποθετήθηκε ειδικό κουτί προσκαλώντας τους χρήστες των Ticket Restaurant να κάνουν τη δωρεά τους. Η αρχική διάρκεια της καμπάνιας ήταν για έξι μήνες, αλλά μετά τη θερμή αποδοχή της συγκεκριμένης συνεργασίας από όλες τις εταιρείες που έλαβαν μέρος, η διάρκεια έλαβε παράταση μέχρι το τέλος του 2007.

Μέσα από το πρόγραμμα “ticket for life”, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα κατάφεραν να καλύψουν το κόστος για τη συνολική διάρκεια θεραπείας 271 υποσιτισμένων παιδιών στο Νίγηρα, καθώς και του εμβολιασμού τους κατά της ιλαράς, σώζοντάς τα από σίγουρο θάνατο, σε μία χώρα όπου καθημερινά περισσότερα παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό απ’ ό,τι από οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.