Την Παρασκευή 13 Απριλίου ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός Young Business Talents 2017-2018, σε διοργάνωση της NIVEA.

Για ακόμα μια χρονιά, το κλειστό γυμναστήριο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος Pierce College, «γέμισε» με ενθουσιασμένους μαθητές και καθηγητές, οι οποίοι τίμησαν με τη συμμετοχή τους τον καινοτόμο διαγωνισμό Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας, που στόχο έχει να προσφέρει σε μαθητές Λυκείων την ευκαιρία να διαχειριστούν τη δική τους εικονική εταιρεία. Η ομάδα «BELLATRIX» από το Pierce Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος στέφθηκε νικήτρια ξεχωρίζοντας από 75 «ομάδες – εταιρείες», διεκδικώντας έτσι μια θέση στον επικείμενο Ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Θεόδωρος Πουλόπουλος, Country Manager της Beiersdorf Hellas δήλωσε σχετικά: «Για 5η συνεχή χρονιά η NIVEA γίνεται «κομμάτι» του καινοτόμου διαγωνισμού Young Business Talents, ενός διαγωνισμού που προωθεί την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τις ιδέες των νέων ανθρώπων. Οι νέοι μας κάθε χρόνο δίνουν δυναμικό παρών στην ενέργεια αυτή αγκαλιάζοντάς τον θεσμό με ενθουσιασμό κάτι που μας κάνει όλους εμάς στη NIVEA να είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της δράσης αυτής και αποτελεί για εμάς την πιο τρανή απόδειξη ότι οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε και να προωθούμε ενέργειες που στόχο έχουν την επιμόρφωση και συνεχή εκπαίδευση των νέων. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι πήραν μέρος στο διαγωνισμό και θερμά συγχαρητήρια στη νικήτρια ομάδα και καλή τους επιτυχία στη διεθνή διοργάνωση».