Τη θέση της HR Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανέλαβε από την 1η Σεπτεμβρίου η Αλίκη Γκοβόσδη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων εταιρειών και οργανισμών στη χώρα μας. Η Α. Γκοβόσδη εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2013 ως HR Generalist και το 2015 ανέλαβε τη θέση της HR Business Partner, Commercial & Support Functions, ενώ τον Μάρτιο του 2020, ως Acting HR Manager, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός συνεκτικού και ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πριν την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η κα. Γκοβόσδη είχε εργαστεί στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας της Ελλάδος, της Δ.Ε.Η. και της Coca-Cola Hellenic AG. «Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας και πηγή έμπνευσης για να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε. Στέλεχος με μακρά πορεία στην εταιρεία μας, η Αλίκη Γκοβόσδη συνέβαλε τα μέγιστα στη διαχείριση της πρόκλησης της πανδημίας σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού.

Από τη θέση της HR Director πλέον, είμαι σίγουρος ότι θα εντείνει τις δράσεις μας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των ανθρώπων μας, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει την πολυμορφία και προάγει τη συμπερίληψη, υποστηρίζοντας, έτσι, τον εταιρικό μας σκοπό, να “Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο”» δήλωσε σχετικά ο Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Dejan Beko.