Περιβαλλοντική και well being δράση διοργάνωσε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας τον ανοιξιάτικο καιρό, οι εργαζόμενοι πέρασαν ένα πρωινό στον Λόφο Πευκωτού και το Αρχαίο Κάστρο Λαθούριζας στον Νότιο Υμηττό, όπου η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας συμμετείχε στη σχετική πεζοπορία, πραγματοποιώντας ξενάγηση και καθοδήγηση, αλλά παρέχοντας και συμβουλές για θέματα προστασίας του βουνού από τις φωτιές και από συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τα δάση.

Παράλληλα, διοργανώθηκε και διαγωνισμός φωτογραφίας, ο οποίος ενίσχυσε την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και του υγιούς συναγωνισμού, ενώ στο τέλος οι συμμετέχοντες παρέλαβαν «Έπαινο Συμμετοχής σε Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» και μία γλάστρα με βασιλικό ως αναμνηστικό δώρο. Στόχος της δράσης ήταν το χτίσιμο μιας εταιρικής κουλτούρας βασισμένη στον εθελοντισμό με σκοπό την ενίσχυση της ευεξίας και της ευζωίας των ανθρώπων του καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του πολιτισμού.