Σε 5 κύκλους 5ωρων σεμιναρίων ολοκληρώθηκε η βασική εκπαίδευση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση του προσωπικού του Ομίλου Επιχειρήσεων Θεοχαράκη από την Κ.ΕΠ.Ε. ΚοινΣΕπ.

Περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στην παροχή ΚΑΑ/ΚΑΡΠΑ με ή χωρίς ΑΕΑ (Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή). Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Θεοχαράκη, αφού εφοδιάστηκε με ΑΕΑ, πραγματοποίησε εκπαίδευση μεγάλου αριθμού μελών του προσωπικού του στην παροχή υπηρεσιών πρώτου ανταποκρινόμενου σε περιστατικά που χρήζουν καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Το έργο ανέλαβε η Κ.ΕΠ.Ε. ΚοινΣΕπ., η επιλογή της οποίας είχε και χαρακτήρα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Όμιλο, αφού τα έσοδα της διατίθενται για την πραγματοποίηση δωρεάν παρουσιάσεων ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού γύρω από θέματα: Α’ Βοηθειών/Ατυχημάτων – Αυτοάμυνας/Αυτοπροστασίας – Αντιμετώπισης Καταστροφών/ Αυτάρκειας. Σημειώνεται ότι χάρη στα έσοδα από δράσεις εκπαίδευσης προσωπικού και από τον σχετικό εξοπλισμό γίνεται εφικτή η πραγματοποίηση πάνω από 50 δωρεάν δράσεων ενημέρωσης ετησίως.