Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 200 ευρώ ανά εργαζόμενο για αγορές τροφίμων προσφέρει εν όψει Πάσχα ο όμιλος Fourlis. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι εργαζόμενοι του ομίλου στην Ελλάδα ανέρχονται σε 2.700, ενώ το συνολικό ύψος της προσφοράς ανέρχεται σε 540.000 ευρώ.

Σε επιστολή, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, Βασίλης Φουρλής και Δημήτρης Βαλαχής, αντίστοιχα, αναφέρεται ότι «καθώς πλησιάζουμε την εορτασστική περίοδο του Πάσχα, μια περίοδο συνώνυμη με την αλληλεγγύη, φιλοδοξούμε να κάνουμε πράξη μια από τις βασικές αξίες που πρεσβεύουμε, ότι στο κέντρο μας βρίσκεται ο άνθρωπος».

Η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Γνωρίζοντας ότι καθημερινά δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να προσφέρετε αξία στον πελάτη μας και να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία του και αναγνωρίζοντας την οικονομική συγκυρία της χώρας, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε κάθε εργαζόμενο πλήρους ή μερικής απασχόλησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 29/4 θα είναι διαθέσιμα 200 ευρώ στην επαναφορτιζόμενη κάρτα ΑΒ Βασιλόπουλος που σύντομα θα λάβετε».