Με την παρουσία δεκάδων στελεχών λιανικής από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε, στις 2 και στις 3 Ιουνίου, η πρώτη για το 2024 εκδήλωση συνάντησης του στελεχιακού δυναμικού των εταιρικών καταστημάτων «Pink Woman» του Ομίλου Intrafashion στο ξενοδοχείο Τιτάνια της Αθήνας. Αναλύσεις και διαδραστικά case studies αποτέλεσαν τον πυρήνα των εργασιών, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα όπως ο οικονομικός απολογισμός του πρώτου πενταμήνου 2024, οι νέες εξελίξεις στον τομέα του Visual Merchandising, ζητήματα εργασιακής ασφάλειας καθώς και η ανάπτυξη των ομάδων.

Επιπρόσθετα, στο επίκεντρο βρέθηκε η δημιουργία το επόμενο διάστημα εκπαιδευτικών κέντρων σε υφιστάμενα καταστήματα, χαρακτηρισμένα ως training stores, με σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού. «Η Pink Woman ήταν, είναι και θα παραμείνει μια στρατηγική πηγή ανάπτυξης για τον Όμιλό μας. Είμαστε περήφανοι που το δίκτυο λιανικής μας πλέον προσεγγίζει τα 120 καταστήματα, ένα επίτευγμα που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για επέκταση και βελτίωση.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση του προσωπικού μας, με τον ανθρώπινο παράγοντα να αποτελεί τον πυρήνα της εταιρικής μας φιλοσοφίας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ματεμτζής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.