Σημαντικές διοικητικές αλλαγές έρχονται στον όμιλο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης την οποία σχεδιάζει ο Κώστας Νεμπής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποχωρήσει η Έλενα Παπαδοπούλου, η οποία ασκεί καθήκοντα Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου από τον Δεκέμβριο του 2011.

Η Έλενα Παπαδοπούλου εντάχθηκε στην Cosmote τον Σεπτέμβριο του 2005 ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και, το 2008, ανέλαβε Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Τον Δεκέμβριο του 2023, απέσπασε τη διάκριση «Human Resources Manager of the Year 2023» στο θεσμό των Manager of the Year Awards. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού θα αναλάβει ο Παναγιώτης Τσιαντούλας, έως σήμερα HR Business Partner στην Cosmote E-value, έχοντας περάσει και από άλλες διευθυντικές θέσεις του ομίλου.