Ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα αναδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος ΟΤΕ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας «Καριέρα και Γενιά Υ», που διεξήχθη από το Εργαστήριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το kariera.gr. Ο Όμιλος κατέλαβε την 4η θέση, ανεβαίνοντας κατά μια σε σχέση με πέρυσι.

Ο Όμιλος ΟΤΕ επενδύει στην ανάπτυξη των ανθρώπων του μέσα από ένα εκτεταμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ενώ σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα επανειδίκευσης (reskilling) και αναβάθμισης δεξιοτήτων (upskilling). Επιπλέον, με προγράμματα όπως το Graduate Trainee Program και το You.Grow, αναζητά νέα ταλαντούχα στελέχη τόσο από την αγορά, όσο και εσωτερικά, που θα αποτελέσουν τους ηγέτες του μέλλοντος, ενώ με το πρόγραμμα Υποτροφιών στηρίζει πρωτοετείς φοιτητές, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους.

Η έρευνα «Καριέρα και Γενιά Υ» διεξήχθη φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η παρουσίαση των συμπερασμάτων της έρευνας πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, όπου τον Όμιλο ΟΤΕ εκπροσώπησε η Recruitment, HR Development & Change Management Director, κα Έλενα Στάσση.